MODRIĆ JE NJIHOV SAN Navijači talijanskog velikana luduju za Hrvatom, a on uzvraća ljubav

Velikan talijanskog i europskog nogometa započeo je jučer pripreme za sljedeću sezonu. Novi kineski vlasnik i čak šest pojačanja dosad (Andrea Conti bit će sedmo) ujedinili su navijače kojih je bilo čak pet tisuća u Milanellu, gdje su dočekali igrače Milana.

Unatoč tome što su dosad stigli Matteo Musacchio, Franck Kessie, Ricardo Rodriguez, Andre Silva, Fabio Borini i Hakan Calhanoglu, klub sa San Sira ne želi se zaustaviti na tome, naprotiv. Nikola Kalinić je jako blizu dolasku u klub i nedavno je rekao kako želi postati igrač momčadi iz Lombardije, a čelnici prate i Pierre-Emerica Aubameyanga, Jamesa Rodrigueza, Andreu Belottija i još neke "krupne ribe" prijelaznog roka.

Međutim, s Kalinićem bi crveno-crni dres mogao sljedeće sezone nositi još jedan Hrvat, barem ako se pitaju navijači, a nova uprava svakako pažljivo sluša njihove želje.

Njihov najveći san je - Luka Modrić. Jučer su u Milanellu navijači pjevali ime hrvatskog kapetana koji se zasad tek stidljivo spominjao kao moguće pojačanje. Ipak, navijači žele izvršiti pritisak na klub, ali i na Modrića, jer Rossoneri traže baš dirigenta na sredini terena. Igrača koji će biti mozak momčad, a armija navijača Curva Sud vjeruje kako je idealno rješenje bivši veznjak Dinama.

No ni to nije sve. Prava ludnica oko Modrića iz sata u sat dobiva nove detalje. Navijači putem društvenih mreža pozivaju Hrvata da napusti Real i stigne u Milan, a tu je i njegova fotografija iz djetinjstva na kojoj nosi trenirku talijanskog kluba i drži trofej.

Nije tajna kako 31-godišnji Zadranin, u najmanju ruku, cijeni Milan, a neki tvrde kako i navija za njega. U prilog tome ide i to što pomno, putem Instagrama, prati dešavanja u klubu s Apenina te često lajka fotografije, što nije promaklo navijačima.

Čak je Luka jučer lajkao fotografiju u kojoj pozira u dresu Milana, čime je san milanskih pristalica učinio još realnijim i na neki način im pružio podršku da nastave s projektom - "Modrić u Milan".

Tako je jučer na njegovom profilu na Wikipediji nakratko pisalo: "Luka Modrić, hrvatski veznjak i nogometaš talijanskog Milana", ali je ubrzo uklonjen natpis i vraćen onakav kakav (za sada) i je, po kojem je Modrić član Real Madrida, s kojim je osvojio čak tri Lige prvaka.
Modrić ima ugovor s Realom do 2020. godine, a njegova trenutačna cijena je 40 milijuna eura.

(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji