Milan diže ruke od Jovića, spreman i “plan B”

Srpski napadač, Luka Jović, imao je očajnu sezonu u Realu. Plaćen je proteklog leta čak 60.000.000 evra Eintrachtu iz Frankfurta. Postigao je samo dva gola u dresu Madriđana, a tokom pandemije koronavirusa je doživeo tešku povredu, pa je za njega sezone gotova. I pored bledih igara i slabog golgeterskog učinka, mnogo klubova je pokazalo interesovanje za nekadašnjeg napadača Crvene zvezde i Benfice.

Italijanski i evropski gigant, Milan, duže vreme želi Jovića. Tim sa San Sira kuburi sa napadačima. Zlatan Ibrahimović je blizu odlaska, a već je u poznim igračkim godinama, a Srbin bi dobro došao poljuljanom gigantu. Pita se “kraljevski klub”, koji još nije odlučio o Lukinoj sudbini – nova šansa ili pozajmica.

“Rossonerima” se žuri, pa prema pisanju italijanskim medijima okrenuo se i rezervnoj varijanti, a to je najbolji igrač ruskog šampiona, Zenita, Iranac Serdar Azmoun. Njemu ugovor sa Rusima ističe u leto 2022. godine, a za napadača tima iz Sankt Peterburga interesuje se i Napoli. On je procenjen na 14.500.000 evra (Transfermarkt).

Od Pippa Inzaghija, Milan nikako da reši pitanje “devetke” na duži period. Mnogi su prodefilovali, ali je retko ko ostavio veliki trag. Pre godinu i po doveden je iz Genoe Poljak, Krzysztof Piatek, ali je on već posle godinu dana prodat Herthi iz Berlina. U januaru je kao “prva pomoć” stigao Ibrahimović iz Los Angeles Galaxya, ali njemu je već 38 godina i polako završava impresivnu karijeru.

(Maxbetsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji