Simbolični odlazak pre kraja, nema nade za Gattusa, ovo su imena za klupu Milana!

Rino Gattuso na pozajmljenom vremenu, sledi ogorčena bitka za četvrto mesto, ali ni to neće promeniti već formiranu odluku!

Gennaro Gattuso će završiti sezonu, ali čini se da su u Milanu prelomili.

Poraz od Lazia u kupu i eliminacija je kap koja je prelila čašu, mada je za klub važnije da se plasirao u Ligu šampiona. Neće biti lako, situacija u svlačionici je loša, neki nerazumljivi izbori Gattusa u sinoćnjoj utakmici, ali i njegovi loši odnosni sa Leonardom prete da kulminiraju.

Tim je stigao u završnicu sezone kada je najvažnije totalno van forme, a činjenica da su čelnici napustili tribine tri minuta pre kraja govori simbolično o promeni koja sledi.

Gazidis ima nemoguću ideju, Pochettina, a mnogo realnija varijanta je Sarri, ako dobije otkaz u Chelseu. Pominje se i Antonio Conte, koga želi i Inter.

Klub traži zvučno ime, ali će novi problem nastati ako ne završe u top 4, jer bez Lige šampiona sledi nova seča, smanjivanje troškova i neizvesnost.

Podsetimo, Milan je na deobi četvrtog mesta sa Atalantom, Roma ima bod manje, do kraja je 15 bodova u igri, Bergamaski imaju najteži raspored, ali Roma je u boljoj formi od Milana pa je jasno da će "Rossoneri" osim ako nešto dramatično ne promene teško ući u Ligu šampiona.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji