Legende posetile Milanello, Gattuso ima podršku nekadašnjih saigrača

Ekipa Milana, koja u poslednje vreme beleži dobre rezultate, imala je danas neočekivanu posetu. Trening centrar slavnog kluba posetila su trojica bivših fudbalera i na taj način iskazali podršku momcima koji se bore da vrate klub u Ligu šampiona.

Igrači Gennara Gattusa uspeli su da prebrode mnoge krize ove sezone. Januar je za njih bio veoma uspešan mesec, kupili su Piateka i Paquetu i za sada deluje da su pogodili. Proleće bi moglo, nakon mnogo godina, da donese radost navijačima.

Momci se bore, Gattuso je premašio očekivanja mnogih koji nisu smatrali njega za pravi trenerski izbor. Na to se nadovezuje i atmosfera među navijačima, sada su ambicije kluba mnogo veće. Svi se nadaju da će nakon nekoliko sezona pauze, Milan ponovo u Ligu šampiona.

Milanello, jedan od najpoznatijih trening centara na svetu danas su posetili Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini i Massimo Oddo. Trojica fudbalera koja su u dresu na crno i crvene pruge ostavila dubok trag, sigurno su obradovali ljude u klubu. Neočekivana poseta mogla bi dodatno da podigne ratnički moral na kom nekadašnji neumorni zadnji vezni insistira u svom timu.

Situacija u Milanu je sjajna ovih dana, što se može videti i po društvenim mrežama Milanovih fudbalera. U tome prednjači Bakajoko, koji je ponovo pronašao sebe, a još nekoliko njegovih saigrača stvorilo je sjajnu atmosferu u svlačionici. Kao da je to ono što je godinama falilo gigantu evropskog fudbala.

(Millenniumsport.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji