Pozajmica, a ne prodaja – srećan Ibrahimović, srećan i Galaxy

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović će najverovatnije na šestomesečnu pozajmicu u italijanski Milan, piše Gazzetta dello Sport.

On je u petak rekao da nije tajna da ga u Milanu žele nazad, te da je nameravao da im se zahvali jer su mu posle Barcelone vratili osmeh na lice.

Međutim, Ibra je igrao odlično od odlaska na američki kontinent pa LA Galaxy nije spreman da ga proda. Pozajmica bi, s druge strane, bila opcija koja zadovoljava i jednu i drugu i treću stranu.

Kod Amerikanaca je u toku plej-of koji se ubrzo završava, posle čega sledi pauza do marta i početka nove sezone, pa bi se Ibrahimović u takmičarskom ritmu pridružio ekipi u junu.

Sve zavisi od toga u kakvoj formi bude Ibrahimović, koliko će Milan u januaru biti spreman da ponudi, ali i koliko će daleko otići u Evropi. "Ibrakadabra" je navodno dogovorio šestomesečni ugovor vredan 2,2 miliona evra, pa bi Milan u slučaju pozajmice platio toliko.

Gazzetta podseća da je svojevremeno sličan potez napravio i Englez Davide Beckham. Da podsetimo, Galaxy je ove sezone ostao nadomak plej-ofa kao sedmoplasirana ekipa na Zapadu MLS lige.

(B92.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji