Javno priznanje - Ovaj igrač Milana je bolji nego što je Gattuso ikada bio?!

Nije štedeo pohvale trener Milana posle novog trijumfa njegovog tima u Seriji A.

Nije ''Rossonerima'' bilo lako danas na Sardiniji, do pobede su došli posle preokreta, a u poslednjim sekundama meča imali su i dosta sreće. Uz to, ostali su i bez isključenog Ricarda Rodrigueza, pa Gennaro Gattuso može da bude veoma zadovoljan sa konačnih 2:1 u korist Milana.

Posle meča pohvalio je svoj tim da polako napreduje kako sezona odmiče, a kada su u pitanju pojedinici, najviše pažnje posle meča je privukao dvostruki strelac Franck Kessie.

S obzirom da ga novinari već porede sa Gattusom, trener Milana je izneo svoj jasan stav na tu temu.

''Kessie je bolji nego što sam ja ikada bio, jer on ima sedam ili osam postignutih golova po sezoni'', priznao je Gattuso i naglasio da njegov tim treba akcenat da stavi na kolektivnu igru, a ne na individualne kvalitete.

''Generalno sam zadovoljan onim što smo prikazali, ali moraćemo da podignemo nivo koncentracije. Na kraju smo bili i malo umorni, ali počinjemo da igramo dobar fudbal'', zaključio je Gattuso.

Kessie mu je uzvratio na lepim rečima.

''Gattuso je bio veliki šampion. Ja sam tek počeo i moram još da napredujem, postepeno, učeći od njega. Srećan sam i moram da nastavim ovako'', poručio je Kessie.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji