Teška blamaža Milana!

Rossoneri nokautirani na Bentegodiju...

Nije, izgleda, problem u treneru! Milan je sa Gennarom Gattusom nastavio tamo gde je stao sa Vincenzom Montellom... Toplo-hladno, pobeda pa poraz. To je odlika osrednjih ekipa, maksimalnih kapaciteta za sredinu tabele. Valjda je konačno svima jasno - očekivanja su bila prevelika, proizišla iz nerealne želje da se posrnuli velikan što pre vrati gde mu je mesto.

Ali Milan ne da nije krenuo putem oporavka ove sezone, nego je ovako "pojačan" i s bagažom od oko 200.000.000 evra na leđima tako fljusnuo u balegu, da će mu trebati podosta vremena da se opere pred navijačima i pre svega slavnom istorijom.

Preterano? Ma, nemojte... Kako se drugačije "obratiti" timu koji u 15 dana prvo nije uspeo da savlada ubedljivo najgori tim u TOP 5 evropskih liga, a onda doživi tešku sramotu protiv "prvog komšije" istog tog najgoreg? Benevento i Verona... Kakva crna Liga šampiona?! I šesto mesto biće premija za Rossonere ove sezone.

A koliko je zapravo Milan trenutno daleko od vrha - italijanskog dakako, ne evropskog - možda najbolje oslikava to što mu je danas u podne na Bentegodiju presudio mladić od 17 godina, dete Juventusa koje neće u skorije vreme zaigrati u navali Stare dame, a verovatno ni biti rezerva Higuainu, Dybali, Mandžukiću... Dakle, momak koji još ne može da bude ni rezerva u Torinu.

Pogađate, radi se o Moisu Keanu koji je dobio šansu od 32. minuta utakmice, pošto se Cerci povredio i morao da napusti igru. Kean je meč rešio kada je pogodio za 2:0 u 55. minutu, posle lepog ubacivanja sa boka Daniela Besse. Njegov drugi pogodak u 77. minutu samo je upotpunio Milanovu blamažu...

Verona je do prednosti došla sredinom prvog dela. Iz kornera je centrirao Romulo, a štoper Caracciolo skočio najviše i savladao Donnarummu.

Za otalnu utopiju sedmostrukog šampiona Evrope pobrinuo se Suso. On je u samom finišu utakmice zaradio crveni karton zbog gaženja rivala. Gubiš 3:0, igraš očajno i onda dođe isključenje za najboljeg igrača, na koga ne možeš da računaš za naredne utakmice.

Kompletna katastrofa!

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji