Fassone: Sampdoria nije Milanov nivo

Sportski direktor Rossonera besan zbog poraza.

Sportski direktor Milana Marco Fassone besan je zbog poraza svog tima od „slabije“ Sampdorie i poručuje da nema izgovora.

Rossoneri su danas nadigrani na „Marassiu“ od strane ekipe Marca Giampaola sa 2:0, a Fassone kaže da stvari na San Siru hotno moraju da se poprave.

„Samopouzdanje se ne stiče iz dana u dan, već pobedama. Tim treba da ima samopouzdanje, ali to nismo videli na terenu. Nadam se da će se ono pojaviti uskoro“, kaže Fassone.

Uz napomenu da poštuje rad Marca Giampaola, čelnik Milana kaže da njegov klub mora da pobeđuje klubove u rangu Sampdorie.

„Ne znam da li smo igrali protiv dobrog tima. Ne mislim da je Sampdorija naš nivo, bez obzira na dobar rad Giampaola. Čestitam mu, ali je Milan jači od Sampdorie i mora samo da promeni pristup utakmicama. Već smo upozoravali na ovo, danas moram da ustanem i kažem da sam besan jer nam ovi porazi postaju navika. Milan ne sme da gubi protiv slabijih od sebe“, podseća Fassone.

Ima i izgovor za trenutnu situaciju - pojačanja se nisu prilagodila.

„Očekivali smo da će biti teško u prvih šest meseci, igrači su novi, treba im vremena. Drugi deo sezone bi u teoriji trebalo da bude lakši. Ali, ne sviđa mi se stav koji fudbaleri pokazuju, ne primam više izgovore, situacija mora da se promeni. Hitno“, zaključio je Fassone.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji