HOĆE LI SVE PROPASTI? Ovo je razlog zbog kojeg Kalinić još uvijek čeka zeleno svjetlo za transfer karijere

Priča o prelasku napadača hrvatske nogometne reprezentacije Nikole Kalinića iz Fiorentine u Milan polako se pretvara u pravu sapunicu.

Zanimanje Rossonera za 29-godišnjeg napadača nije nikakva tajna, a talijanski mediji već tjednima izvještavaju o pregovorima između dvaju klubova. Međutim, čini se da je u razgovorima došlo do ozbiljnog zastoja, a sporno je pet milijuna eura.

Nitko ne popušta

Kako piše Tuttomercatoweb, pregovori su trenutno u slijepoj ulici jer nijedna strana ne želi popustiti. Kalinić u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 50 milijuna eura koju je Fiorentina spustila na 30 milijuna. No, Milan nije spreman ponuditi više od 25 milijuna eura tako da se ‘rupa’ trenutno čini prevelikom.

Kalinić je navodno dao do znanja čelnicima Fiorentine kako želi da ga puste u Milan i njegov agent čeka da dva kluba napokon pronađu zajednički jezik. No, to im zasad ne uspijeva i tek ćemo vidjeti hoće li ijedna strana popustiti.

Talijanski mediji ističu kako se Kalinić svojim fizičkim i tehničkim karakteristikama idealno uklapa u viziju Milanova trenera Vincenza Montelle koji inzistira na njegovom dolasku. Hrvatski je napadač u prošloj sezoni u 42 nastupa postigao 20 pogodaka i četiri puta asistirao.

(Net.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji