Milanov prepredeni plan - kapitenska traka za Donnarummu, mućak za Mina Raiolu

Rossoneri žele da izbace iz ugovora klauzulu po kojoj menadžeru pripada 15 odsto od buduće prodaje.

Čelnici Milana povlače konkretne poteze kako bi zadržali supertalentovanog golmana Gianluigija Donnarummu. Najnoviji plan podrazumeva da mu daju kapitensku traku kako bi ga ubedili da produži ugovor, ali da istovremeno iz ugovora izbace njegovog menadžera Mina Raiolu koji ima udeo u budućoj prodaji.

Genijalni 18-godišnji čuvar mreže ima još nešto više od godinu dana do isteka aktuelnog ugovora, ali još uvek nije dogovorio nove detalje saradnje sa slavnim klubom. Njegov agent insistira kod novog kineskog rukovodstva Milana da se što pre reši budućnost mladog golmana, jer postoje ozbiljne ponude i iz inostranstva, pre svega iz Premijer lige.

Prema navodima La Repubblice, Rossoneri su spremili 3.500.000 evra po sezoni kako bi ubedili Gigia da ostane u klubu, što je znatno veća suma od one koju mladi golman trenutno zarađuje na San Siru.

Kao dodatak, ovaj list piše i da će Milan ponuditi Donnarummi čak i kapitensku traku kako bi mu pokazao da ima veru u njega i da želi da na njemu gradi budućnost.



Takođe, prema planu Rossonera, Raiola bi mogao da izvisi za 15 odsto od buduće prodaje, pošto ima takvu odredbu u ugovoru. Podsetimo, poznati menadžer tako je zaradio čak 27.000.000 od obeštećenja koje je Manchester United platio Juventusu za Paula Pogbu.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji