Wilshere debitovao za Bournemouth, Milanove rezerve mu nisu dale da se raduje

Trešnjice i Rossoneri odigrali prijateljski meč - tri gola za tri minuta.

Reprezentativna pauza u septembru je neprijatelj svakog trenera nekog ozbiljnog kluba. Taman kada se ekipa uigra i uhvati zalena za sezonu, igrači odu na reprezentativna okupljanja. I treneri onda rade sa polovinom tima, ne mogu da računaju na najbolje igrače…

Ipak, reprezentativna pauza je i dobra prilika da rezervisti dobiju šansu i iskoriste poslednji voz da se nametnu za početak sezone. Takvu šansu da danas imali mnogobrojni drugopozivci u Bournemouthu i Milanu.

Sedmostruki prvak Evrope je gostovao Bournemouthu u prijateljskom meču i slavio sa 2:1. I jednima i drugima su nedostajali brojni bitni igrači, ali su zato šansu dobili neki ne igraju često.

Za Bournemouth je debitovalo najveće pojačanje Jack Wilshere koji je došao u klub poslednjeg dana prelaznog roka i danas je odigrao prvo poluvreme. Njega je u poslednjem danu letnje pijace jurio i Milan, ali je na kraju doveo Matiasa Fernandeza. Debitovalo je i Milanovo skorašnje pojačanje Mario Pašalić.

Sve zanimljivo se desilo u intervalu od tri minuta. Suso je lepim udarcem doveo Rossonere u vođstvo, potom je Mousset izjednačio dva minuta kasnije, ali je u sledećem napadu Njang izborio penal i potom ga realizovao. Na kraju je Milanov rezervni golman, tinejdžer Plizzari sprečio Mousetta u sjajnoj šansi da drugim golom na meču donese Trešnjicama novo izjednačenje i spreči poraz.

Evo ko je sve igrao za Milan:

Gabriel (od 79. Plizzari), Abate (od 91. Pobega), Ely, Paletta, Vangioni, Pašalić (od 79. Curto), Sosa, Suso, Luiz Adriano (od 46. La Ferrara), Lapadula (od 62. Zanelatto), Niang.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji