Bacca odbio West Ham! Nema dogovora oko plate, Kolumbijac čeka poziv koji se ne odbija!

Ipak, Čekićari ne odustaju...

Pukli pregovori između Carlosa Bacce i West Hama!

Ovim naslovom milanska Gazzetta dello Sport oglasila se u javnosti i stavila svima do znanja da do realizacije transfera koji je do juče delovao kao gotovo završen posao - neće doći.

Ugledni italijanski dnevnik, koji retko kada objavi pogrešnu informaciju kada je na tapetu Milan, javlja da nije došlo do dogovora sa Baccom tokom današnjih pregovora u Gradu mode, a problem je navodno u iznosu godišnjih primanja. Naime, Čekićari nude ugovor od 4.000.000 po sezoni, a najbolji igrač Rossonera traži milion više. Previše, kažu ljudi iz Londona, iako već imaju dogovor sa Milanom oko obeštećenja, koje će iznositi između 25.000.000 i 30.000.000 evra, zavisno od bonusa.

Gazzetta donosi i informaciju koja unosi dodatni zaplet u priču. Naime, Bacca je odbio West Ham jer se još nada da će dobiti poziv od Diega Simeonea da se vrati u Španiju. Kolumbijac svim silama pokušava da što više otegne pregovore sa West Hamom, a u slučaju da Atletico pozove, odmah će ući u priču sa njima. Baccu još juri i Valencia, ali Slepi miševi u ovoj konkurenciji nemaju šansu, posebno jer je igračev prvi izbor baš tim iz Madrida. Ali, ni u Londonu ne odustaju, već pokušavaju da pronađu način da premoste aktuelni problem.

Biće ovo jedna burna priča, kako stvari stoje.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji