Milan ne dozvoljava nikakav popust, Roma ima rok do 22. juna da uplati novac

Roma ima rok do 22. juna da uplati 9.000.000 evra na račun Milana ili se u suprotnom Stephan El Shaarawy vraća na San Siro. To je poručio prvi operativac Rossonera Adriano Galliani, nakon spekulacija da Rimljani žele da spuste ranije dogovorenu cenu za mladog napadača.

Vučica je popularnog Faraona pozajmila u januaru 1.400.000 evra, uz obavezan transfer na kraju sezone za dodatnih 9.000.000, ali čelnici kluba iz glavnog grada Italije sada žele da se cenkaju, međutim, Rossoneri neće ni da čuju za nešto nižu svotu novca.

"Sve je vrlo jednostavno i ne predstavlja nikakav problem za nas. Krajnji rok su 21. i 22. jun, pa ako Roma želi može da aktivira svoju opciju i kupi El Shaarawy-a. Nismo otvoreni ni za kakve pregovore. Ako ne žele da ga kupe po dogovorenim uslovima, on će se vratiti kod nas i neće biti nikakvih problema. Stephan je imao nekoliko povreda, ali on je veliki igrač i nismo zabrinuti", rekao je Galliani.

El Shaarawy je od januara do kraja sezone zabeležio 16 nastupa za Romu i postigao osam golova, što i nije tako loše ako se uporedi sa katastrofalnim učinkom Edina Džeka. Vučica je na potezu, u Milanu ne žele da popuste.

(Mozzartsport.com)
Noviji Stariji