NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (17. januar): Vangioni stiže u junu za "dž", El Shaarawy ima tri opcije, Galliani kaže da Ranocchia ipak (ne) dolazi u Milan

Sve do 1. februara (u 22:00, do kada traje prelazni rok u Italiji), pred vama će svakog dana biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa zimskog prelaznog roka. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


21:40 – NEMA NIŠTA OD DOLASKA RANOCCHIE

Izgleda da se bliži kraj priče o eventualnom prelasku Andree Ranocchie iz Intera u Milan. Izvršni direktor Rossonera Adriano Galliani najavio je ishod sapunice. “Ranocchia? Više ne nego da. Tačno je da razmišljamo o štoperu, ali ima još opcija, a i vremena do kraja prelaznog roka“, naveo je prvi operativac Milana.

20:24 – ADRIANO USKORO NA PREGLEDIMA

Luiz Adriano se nalazi u Kini, tačnije Hong Kongu. Očekuje se da će sutra putovati za Nanjing gde će obaviti lekarske preglede u novom klubu - Jiangsu Suning.

19:07 – DEFANZIVAC INTERA BI MOGAO U MILAN

Kako javljaju italijanski mediji, štoper Intera Andrea Ranocchia mogao bi ove zime preći u Milan na šestomesečnu pozajmicu, sa opcijom da na kraju sezone Milan otkupi ugovor za 10.000.000 evra. Poslednjih godina sve su češći prelasci iz jednog u drugi milanski klub.

18:52 – EL SHAARAWY IMA TRI OPCIJE

Napadač Milana Stephan El Shaarawy ima tri opcije: da ostane u Monacu do leta, vrati se u Milan, ili pređe na pozajmicu u Romu do kraja sezone, izveštava Gazzetta dello Sport.

14:20 – VANGIONI POJAČAVA MILAN ZA "DŽ"

Levi bek Leonel Vangioni će pojačati Rossonere na leto kao slobodan igrač, kada mu istekne ugovor sa ekipom River Plate, javlja Sky Sport.

14:13 – INTER ŽELI DA PRODA RANOCCHIU

Milan još nije odustao od Andree Ranocchie, ali problem je što ga želi na pozajmicu, a Inter hoće da proda italijanskog štopera i dovede Rolanda ili Caceresa.

13:39 – GERVINHO ODLAZI, ROMA DOVODI FARAONA

Gervinho je na korak od prelaska u kineski Jiangsu, a odlazak napadača Rome će značiti dolazak El Shaarawy-a iz Milana i Perottija iz Genoe u rimski klub, prenosi Gazzetta dello Sport.

13:37 – WEST HAM VRAĆA BALOTELLIJA NA OSTRVO?

Iako je zbog povrede propustio veći deo prvog dela sezone, Mario Balotelli je i dalje interesantan pojedinim klubovima. Kontroverzni Italijan je na pozajmici iz Liverpoola u Milanu, Rossoneri računaju na njega i čekaju njegov povratak na teren, ali West Ham je spreman da plati 13.000.000 evra za kupovinu Balotellija. To je za Liverpool svakako zanimljivija opcija, ali pitanje je šta igrač misli o povratku na Ostrvo.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)
Noviji Stariji