Milan ne kažnjava Balotellija zbog brze vožnje

Iako su u klubu najavili da će biti strogi kada je u pitanju Mario Balotelli "Rossoneri" su odlučili da ga ne kazne zbog prebrze vožnje...

Mario Balotelli se vratio u Milan iz Liverpoola sa obećanjem da će prestati da privlači pažnju svojim ponašanjem i da će se koncentrisati na fudbal. Ovaj 25-godišnji napadač je imao košmarnu sezonu u Engleskoj i na kraju je potpuno ispao iz tima, a "Redsi" su jedva dočekali da ga nekome proslede.

Ipak nije mu trebalo dugo da prekrši obećanje, pošto mu je policija u Breši oduzela vozačku dozvolu jer je prebrzo vozio. Iako je Adriano Galliani najavio da će Balotelli biti pod prismotrom, te da će imati poseban pravilnik ponašanja klub ga neće kazniti ovoga puta.

Kao i obično sa Super Mariom i ovoga puta priča ima bizaran zaplet. Naime on je prekršio zakon jer nije bio svestan ograničenja brzine.

"Žao mi je, nisam primetio ograničenje brzine", izvinio se policajcima napadač Milana i reprezentacije Italije.

Za vikend Milan igra gradski derbi sa Interom, klubom u kojem je Balotelli ponikao, a ostaje da se vidi da li će Siniša Mihajlović dati prilku italijanskom napadaču.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji