NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (24. jul): Berlusconi naredio Gallianiju da dovede trojicu igrača! Ajax poslao zvaničnu ponudu za Mastoura, Romagnoli odbio Napoli zbog Milana

Svakog dana, sve do kraja avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 58.000.000 evra, očekuje se da će još potrošiti najmanje toliko. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


22:11 – BERLUSCONI NAREDIO GALLIANIJU DA MU DOVEDE TROJICU IGRAČA!

Silvio Berlusconi želi jak Milan naredne sezone, a kupovinom Carlosa Bacce, Adriana i Bertolaccija, za koje je platio 58.000.000 evra, jasno je stavio do znanja navijačima da više neće štedeti kao prethodnih nekoliko godina.  Opširnije čitajte OVDE.

18:06 – MIHA: AKO IBRA IMA ZA KARTU NEKA DOĐE

Siniša Mihajlović prokomentarisao je mogući dolazak Zlatana Ibrahimovića na "San Siro". Više o tome pročitajte OVDE.

16:28 – AJAX NUDI 5.000.000 EVRA ZA MAROKANCA

Kako prenosi La Repubblica, Ajax je spreman platiti 5.000.000 evra za mladog supertalenta Milana, Hachima Mastoura. Oni su poslali zvaničnu ponudu za Marokanca, a videćemo kakav će biti odgovor Milana.

12:45 – MILAN ODBIO PONUDU IZ ENGLESKE ZA MATRIJA

Italijani otkrivaju da je Milan od neimenovanog kluba iz engleske Premier lige odbio ponudu za Alessandra Matrija. Možda Miha računa na napadača koji se vratio sa pozajmice?

12:43 – MIHA GA NAGOVORIO: ROMAGNOLI ODBIO NAPOLI

Siniša Mihajlović je odigrao svoju ulogu i ubedio svog učenika iz Sampdorije Alessia Romagnolija da odbije ponudu Napolija. Sada je Roma pod dodatnim pritiskom da prihvati ponudu Milana.

12:39 – RAIOLA: IBRA SAM ODLUČUJE GDE ĆE IGRATI 

Menadžer Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola negirao je tvrdnje svog klijenta da on odlučuje o budućnosti reprezentativca Švedske. Opširnije OVDE.

(Mozzartsport.com / ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji