NAJNOVIJE TRANSFER NOVOSTI (23. jul): Ibra odbio United, želi samo u Milan! Mastour može biti prodat samo pod jednim uslovom, Torino ne prodaje Maksimovića

Svakog dana, sve do kraja avgusta (u 23:00, kada se u Italiji završava prelazni rok), pred vama će biti najaktuelnije vesti koje se tiču prelaznog roka Milana. Svakog dana stiže sve više informacija, nagađanja i "proverenih vesti" o mogućim transferima igrača u Milan. Sve što bi trebalo da znate o tome koji igrači se pominju kao potencijalna pojačanja Milana, čitajte na našem blogu, koji će za vas uživo pratiti dešavanja sa letnje pijace. Milan je već do sada potrošio 58.000.000 evra, očekuje se da će još potrošiti najmanje toliko. Uživo na našem blogu, transferi, spekulacije, pregovori...


15:25 – IBRA ODBIO PONUDE UNITEDA I GALATASARAYA

Zlatan Ibrahimović odbio je ponude Manchester Uniteda i Galatasaraya jer želi u Milan, preneo je Sportmediaset.

15:13 – MILAN PRODAJE MAROKANCA U AJAX?

Izgleda da je Milan spreman da proda Hachima Mastoura u Ajax za 5.000.000 evra, ali pod uslovom da ubaci kontra-klauzulu o pravu preče kupovine.

14:19 – MAKSIMOVIĆ OSTAJE U TORINU

Torino je stavio veto na prodaju Nikole Maksimovića jer posle odlaska Darmiana bi veliki rizik bio da ostanu i bez Srbina. Predsednik Torina Urbano Cairo kaže da će zadržati Maksimovića, a to znači da Roma, Napoli, Fiorentina i Milan mogu da zaborave na Srbina.

13:06 – IBRA 2. AVGUSTA STIŽE U MILAN

Iako postoje spekulacije da bi Zlatan Ibrahimović mogao otići u Premier ligu, ipak je sve izvesnije da će 2. avgust biti dan za njegov povratak u Milan. Gazzetta otkriva kako izgleda Milanova ponuda. Ibrakadabra će dobiti trogodišnji ugovor vredan 6.000.000 evra po sezoni plus bonusi, dok će Paris Saint Germain biti ponuđeno 5.500.000 evra za obeštećenje.

10:35 – BRITANSKI MEDIJI: IBRA STIŽE U PREMIER LIGU

Prema pisanju britanske štampe, uprava Manchester Uniteda sa trenerom Lousom van Gaalom kao dirigentom renoviranja ekipe, više je nego zainteresovana da Zlatana dovede na Old Traford. Sam Ibrahimović, međutim, niti demantuje svoju zainteresovanost za takav transfer, niti je potvrđuje."Hoću li ostati u Parizu? Moja budućnost je u rukama mog menadžera, Mina RaIole", kratko je rekao švedski reprezentativac posle gola u pobedi nad Fiorentinom od 4:2. Da se "nešto kuva" na Ostrvu potvrđuje i ponašanje tamošnjih kladionica. Na jnihovim listama, vrtoglavo padaju kvote (što znači da veruju da se povećava mogućnost) na dolazak Zlatana Ibrahimovića u Manchester United. Do pre dva dana kvote su bile od sedam do devet, koliko biste zaradili da ste tada uplatili na taj transfer, a to se i dogodi, dok su sada tri, a na jednoj od vodećih engleskih kladionica - samo dva.

(Sportblic.rs / Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji