Mihajlović: Neće biti lako vratiti Milan među najbolje, ali ja ću pokušati

Trener "Rossonera" je pred sutrašnji duel sa Real Madridom istakao da bez obzira na to ko je protivnik Milan mora da ide na pobedu i da kontroliše meč...

Milan se trenutno nalazi na pripremama
u Kini. Rad pod nadzorom Siniše Mihajlovića za sada odlično teče jer je u prijateljskom meču pobeđen Inter sa 1:0 sjajnim golom Philippe Mexesa.

Sutra "Rossonere" očekuje duel sa najtrofejnijim evropskim klubom madridskim Realom, a srpski stručnjak je pred meč pričao o njegovim ciljevima u klubu.

"Želimo da damo sve od sebe i odigramo utakmicu na visokom nivou. Veoma je važno da vratimo Milan među najbolje evropske ekipe, što neće biti lako, ali ću pokušati. Želim da Milan igra srcem i na dobrom smo putu", rekao je Mihajlović na konferenciji za medije uoči meča.

On je naglasio da Milan mora da dominira bez obzira na to protiv koga igra i da ne namerava da se prilagođava bilo kome, pa ni "Galaktikosima".

"Bez obzira na ime protivnika želimo da kontrolišemo dešavanja na terenu. Real ima veoma jak sastav, ali sutra očekujem potvrdu našeg rada i pobedu", zaključio je Mihajlović.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji