Miha izdao "komandu", dvojac može da ide!

Mihajlović "cedi igrače kao limun", tvrde u italijanskim medijima. Koje motivacione poruke je zalepio na zidovima svlačionice. Dvojica velikih imena mogu da idu, ako nađu klub!

Treninzi su naporni, Mihajlović ne odustaje od svog režima, a mediji tvrde da je iscedio igrače kao limun. On smatra da je dovoljno vremena do početka prvenstva da se osveže i oporave, moraju da budu spremni za avgustovski start.

Srpski trener je na zidove svlačionice zalepio nekoliko poruka koje odslikavaju njegov pristup.

Tim je važniji od svega.

"Ne pobeđuje jedan, već tim", "Igraš za ekipu", "Poštovanje", "Skromnost", to su neke ideje vodilje Milana u novoj sezoni.

On želi da ujedini svlačionicu, stalno ih podseća gde su bili protekle dve godine i gde bi trebalo da budu, s obzirom na dres koji nose. Nemaju pravo da bilo koga potcene, ali ni da teže za samoisticanjem, to je bio Mihajlovićev pristup i u Sampdoriji, videćemo hoće li raditi u mnogo većem klubu.

Mihajlović čeka štopera i veznog igrača, kako rekosmo, Ibra će biti šlag na tortu.

Ali, on želi da spreči i potencijalni problem u svlačionici, Menez može da ide, ako stigne ponuda. Pominjao se Liverpool, ali i njegov bivši klub Monaco, no nijedna ponuda nije došla do Milana.

I Alessio Cerci bi mogao da napusti klub, došao je zimus kao veliko pojačanje, na 18-mesečnu pozajmicu iz Atletica, nije puno igrao, a izgleda da nije ni u Mihinim planovima.

On bi želeo da se vrati u Torino, ali "Bikovi" nemaju novca za njegovu platu i to je najveći problem.

U svakom slučaju neće biti u prvom planu, pogotovo jer su stigli Luiz Adriano i Bacca koji bi igrali po boku u slučaju da Ibrahimović ponovo obuče dres "Rossonera".

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji