Ibra 1. avgusta igra poslednji meč za PSG, pa odlazi u Milan

Kolumbijski napadač Carlos Bacca bi voleo da zaigra sa Zlatanom Ibrahimovićem u Milanu, a sve je izvesnije da će se to i desiti.

Prema poslednjim informacijama Zlatan Ibrahimović je na korak od povratka u Milan. Švedski napadač je izrazio želju da se vrati na "San Siro", a Nasser El Khelaifi ga u tome neće sprečavati.

Bogati vlasnik PSG-a je zamolio Ibrahimovića da za Parižane odigra još meč Superkupa Francuske protiv Lyona 1. avgusta u Montrealu. Ibrahimovićev odlazak bi dao mnogo prostora klubu za dovođenje pojačanja jer iskusni napadač košta tim 20 miliona evra po sezoni, kada se uračunaju i troškovi poreza.

On se ipak itekako isplatio jer je tim sa njim na čelu osvojio čak osam trofeja. U Milanu bi Ibra imao osetno manja primanja. Ukoliko potpiše trogodišnji ugovor primaće 7.5 miliona evra po sezoni, dok bi u slučaju dvogodišnje saradnje njegova plata bila 9 miliona evra.

Kao zamenu za Šveđanina u Parizu video napadača najvećeg konkurenta za titulu Lyona - Alexandra Lacazzeta, koji je prethodne sezone bio najbolji strelac Lige 1.

O ovome je nešto imao da kaže i prvi napadač koji je stigao u Milan ovog leta Carlos Bacca. Kolumbijac je istakao da još uvek nije siguran povratak Ibre na "San Siro", ali da on želi da zaigra sa legendarnim Šveđaninom u duetu.

"On je sjajan igrač koji postiže mnogo golova i sigurno bi nam pomogao. Ne znam šta će se tu desiti, ali bih voleo da dođe", naglasio je Bacca.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji