Jackson tera Faraona sa San Sira, Dortmund priskače u pomoć?

Navodno se interesuju i Arsenal i Manchester City...

Talenat kakav se retko viđa, ali i telo koje za sada ne uspeva da isprati sav taj potencijal. Stephan El Shaarawy prošle sezone je samo osam utakmica izdržao svih 90 minuta na terenu, a pošto se upravi Milana smučilo da tavori u proseku izgleda da će radikalni rezovi na San Siru za žrtvu imati upravo i 22-godišnjeg krilnog napadača.

Faraonov razvoj uostalom povrede su ukočile, a posle najavljenog dolaska Jacksona Martineza u Milano jasno je da Rossoneri spremaju potpuno rekonstrukciju ekipe. Za sada samo još u vidu glasina – spremaju i teren za prodaju El Shaarawy-a, kojem se izgleda ne ide sa San Sira.

"Jackson je sjajan napadač i srećan sam što će biti sa nama. Mogao bi da nam bude od velike pomoći. A gde ću ja biti sledeće sezone? Imam ugovor sa Milanom", skromno odgovara Stephan, ali njegov brat i menadžer Manuel priznaje da će ponude drugih klubova biti razmotrene pod uslovom da se slutnje o mestu među rezervama ispostave kao tačne.

Ponuda već ima. Barem nezvaničnih, pa italijanski mediji pišu o Borussiji, Arsenalu, pa i Manchester City-u, te još po jednom neimenovanom klubu iz Premier lige i Bundeslige.

(MozzartSport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji