"Rossoneri", ima nade!

Stvari se u Madridu promenile preko noći. Odluka u sredu!

Poslednji sastanak, peti po redu, između Gallianija i Ancelottija je sjajna vest makar kada je nada u pitanju za navijače Milana.

Naime, iako je u početku odbijao svaku mogućnost da se vrati na mesto uspeha, Ancelotti je sada promenio mišljenje.

"Prihvatio je ponudu Berlusconija, uslovi mu odgovaraju, ostaju samo dve opcije, da uzme godinu dana pauze ili da trenira Milan", rekao je Galliani pred povratak u Italiju.

"Carletto" je to potvrdio.

"Videćemo, imam vremena da razmislim, do srede. Kolike su šanse da se vratim u Milan? Pola-pola", navodno je rekao prijateljima dojučerašnji trener Madrida i time potvrdio navode Silvia Berlusconija, ali i Milanove klupske televizije.

Ponuđen mu je ugovor na tri sezone, vredan 4 miliona neto, od Reala je uzeo otpremninu, čak se priča da mu je isplaćena kompletna poslednja godina ugovora, oko 6.5 miliona evra.

Milan čak nudi varijantu da Ancelotti ima odrešene ruke posle jedne sezone, bitno im je da u ovom periodu tranzicije sedi na klupi.

Imaće 120 miliona za prelazni rok, renoviranje ekipe, videćemo poteze u prelaznom roku. U svakom slučaju, ostaje čekanje, ali čini se da je na putu da prelomi i da se vrati u Milan!

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji