"Curva Sud" šalje pomoć Srbiji!

Navijači slavnog Milana uključili su se u akciju prikupljanja pomoći za nastradale stanovnike Srbije koja je bila pogođena katastrofalnim poplavama.

Iako u Srbiji sve više jenjava interesovanje za pomoć narodu koji je pretrpeo velike gubitke u katastrofalnim poplavama koje su zadesile zemlju pre dve nedelje, u inostranstvu neki tek sada kreću u akciju.

Navijači Milana organizovali su akciju prikupljanja humanitarne pomoći koja će potom biti prosleđena srpskom narodu iz ugroženih područja.

"Shodno odluci koju smo doneli na sastanku, krećemo u prikupljanje pomoći našim srpskim prijateljima koji se nalaze u teškoj poziciji posle poplava koje su iz pogodile", stoji na sajtu navijačke grupe "Curva Sud".

U obaveštenju koje su navijači Milana objavili na svom sajtu dodaje se da su u ovom trenutku naophodne pelene za decu i odrasle, očuvana odeća, higijenski proizvodi, konzervisana hrana i lekovi.

"U životu su bitnija dela od reči, sada treba da pokažemo solidarnost sa našim prijateljima", navedeno je u pozivu u pomoć navijača Milana.

Životi ljudi koji su bili evakuisani tokom poplava naizgled se vraćaju u normalu ali će ovakve akcije u narednom periodu biti od velike koristi jer će za pravi oporavak od svega što se dogodilo morati da prođe mnogo vremena.
Noviji Stariji