Balotelli neizvestan za meč sa Juventusom

Zbog povrede ramena, Mario Balotelli bi mogao da propusti nedeljni duel svoje ekipe protiv Juventusa.

Milan će izgleda morati da igra bez svog najboljeg napadača, kojeg i dalje muči desno rame, koje je povredio na meču sa madridskim Atleticom u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Balotelli još nije igrao protiv Juventusa od kako je došao u Milan, a prošle sezone propustio je derbi zbog suspenzije koju je dobio nakon poraza od Napolija.

Ukoliko ne bude potpuno spreman Balotelli, onda će kao i protiv Sampdorije u špicu napada igrati Giampaolo Pazzini.

Napadači Milana koji nisu mogli da igraju protiv Juventusa u proteklih nekoliko utakmica:

25. februar 2012, Milan - Juventus (1-1): Zlatan Ibrahimović nije mogao da igra zbog kazne od tri meča neigranja jer je 5. februara na meču sa Napolijem ošamario protivničkog fudbalera Salvatorea Aronicu.

25. novembar 2012, Milan - Juventus (1-0): Giampaolo Pazzini je meč počeo sa klupe, ušao je na teren u drugom poluvremenu.

21. april 2013, Juventus - Milan (1-0): Mario Balotelli je kažnjen sa tri utakmice suspenzije zbog vređanja sudije u meču sa Fiorentinom.

6. oktobar 2013, Juventus - Milan (3-2): Mario Balotelli je na meču Milan - Napoli dobio drugi žuti karton nakon poslednjeg sudijskog zvižduka zbog žestokih prigovora na račun sudije Bantija, a potom je i kažnjen sa tri utakmice suspenzije.

Meć između Milana i Juventusa na programu je u nedelju od 20 časova i 45 minuta.
Noviji Stariji