NIJE POZVAN ZA PRIJATELJSKI MEČ: Modrić na putu za Milano?

Real Madrid večeras od 19 sati odigrao prijateljsku utakmicu kod Red Bull Salzburga. Pretposljednja je to pripremna utakmica španjolskog velikana, a posljednju igra 11. kolovoza protiv Rome u Rimu.

Trener Zinedine Zidane, prema pisanju španjolskog AS-a, konačno se odrekao Mariana Diaza, Jamesa Rodrigueza i Garetha Balea.

Međutim, posebnu pozornost izazvala je odluka Zidanea da za prijateljski susret ne pozove Luku Modrića. Real je u kratkom objašnjenju rekao kako službeno najbolji nogometaš svijeta "zbog preopterećenja mišića" nije otišao s ekipom u Salzburg, a pitanje je hoće li igrati i u Rimu četiri dana kasnije.

Takva odluka kluba i obrazloženje odmah su raspalili talijanske medije, koji se pitaju je li hrvatski kapetan doista ozlijeđen ili je to tek najava njegova transfera u Milan. Poznato je da ga na San Siru želi njegov uzor Zvonimir Boban, a navodno je Modrić preko menadžera s Rossonerima dogovorio dvogodišnji ugovor vrijedan 7,5 milijuna eura po sezoni.

Ipak, za sada ništa od toga nije potvrđeno, a njegovo propuštanje utakmice Talijani su povezali i s nedavnim lajkom na Instagramu, kada je označio da mu se sviđa Milanov raspored u Serie A za novu sezonu.

I dok jedni tvrde kako desetka Reala ostaje unatoč svemu, drugi su uvjereni kako će Modrić, kad Real dovede pojačanja u vezi (lovi Pogbu, Eriksena, Van de Beeka...), madridski klub napustiti posije gotovo osam godina.

(Index.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji