Italijanski savez žestoko kaznio sudiju derbija, Mandžukiću takođe preti rigorozna kazna!

Ialijanski fudbalski sudija Michael Fabbri biće suspendovan iduća dva kola, a do kraja sezone neće suditi Milanu, nakon što je oštetio ‘Rossonere’ u derbiju protiv Juventusa.

Juventus je posle preokreta slavio 2:1, a Fabbri je u dva navrata ozbiljno oštetio ‘Rossonere’ koji su nakon utakmice bili besni.

“Derbi su odlučile očigledne sudijske greške. Užasno smo razočarani jer smo odigrali sjajno, a ostali smo bez bodova. Zaista mi nisu jasne sudijske odluke“, rekao je sportski direktor Milana Leonardo.

Milan dobija izvinjenje za očajno suđenje u korist Juventusa (VIDEO)

Jedna od Fabbrijevih grešaka dogodila se i u 87. minutu susreta. U glavnoj ulozi je bio bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić koji je nogom udario kapitana Milana Alessia Romagnolija.

Mandžukić je u tom trenutku imao žuti karton i po mnogima je trebao dobiti drugi žuti, odnosno crveni karton. Međutim, sudije nisu videle Mandžukićev potez, a nisu se oglasili ni iz VAR sobe.

Italijanski mediji navode da bi Disciplinska komisija mogla da kazni hrvatskog napadača sa dve utakmice suspenzije, a spominje se i novčana kazna.



(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji