Gattuso otkrio, ovo je bio strašan udarac za Higuaina!

Da li se sinoć konačno oporavio?

Ekipa Milana sinoć je konačno obradovala svoje navijače poobedom nad SPAL-om na ''San Siru'' od 2:1, ali su ''Rossoneri'' u finišu zahvaljujući golmanu Donnarummi jedva uspeli da zadrže tu minimalnu prednost.

Pobeda je, ipak, ono što se piše, a ono što takođe veoma raduje trenera Gennara Gattusa jeste pogodak Gonzala Higuaina, koji je doneo pobedu Milanu i tako prekinuo dvomesečni period bez postignutog gola.

''On živi za golove, uvek je bio golgeter i zaista se borio da izađe iz tog negativnog perioda. Poraz od Juventusa, uz promašen penal i crveni karton... to je bio strašan udarac za njega. Nadamo se da je sada probio tu mentalnu blokadu'', istakao je Gattuso posle meča.

Higuain pogodio, Milan konačno pobedio! Donnarumma heroj Rossonera, Suso pocrveneo

VIDEO: Golovi sa utakmice Milan 2 - 1 Spal

Svestan je da navijači i dalje nisu zadovoljni, ali...

''Dres Milana i istorija ovog kluba prirodno dovode do velikih očekivanja, uključujući i čelne ljude kluba, takođe i Leonarda i Paola Maldinija...

Ovaj tim može više iako u svojim redovima imamo mlade igrače kojima nedostaje iskustvo. Svaki put kada izgleda da možemo da napravimo korak napred, mi padamo i to je ono što moramo da poboljšamo.

Ja sam iskren. Svakoga dana gledamo jedni druge u oči s međusobnim uvažavanjem i to su elementi koji nam trebaju da rešimo ove stvari'', zaključio je Gattuso.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji