Suso spasao Milan poraza u Sevilji

Mnogi su očekivali Milan ili Olympiakos na vrhu tabele grupe F, ali je tu Betis posle četiri odigrana kola.

Betis je dočekao milanskog velikana i na kraju je semafor pokazivao rezultat 1:1 (1:0).

Tim Gennara Gattusa u poslednje vreme igra solidno, vezao je tri pobede u Seriji A, ali je u Ligi Evrope morao da strahuje da će biti poražen posle vođstva Betisa. Bio je ovo sudar četvrtoplasiranog tima italijanskog šampionata i trenutno 14. ekipe iz Primere. Na kraju - nerešeno.

Milan sa ovim bodom ima sedam osvojenih bodova i drži treću poziciju. Drugi je Olympijakos sa takođe sedam bodova, a prvi je Betis sa osam. Dudelange ima nula. Dakle, biće to velika borba za prva dva mesta do kraja. Rossoneri do kraja grupne faze dočekuju Dudelange pa gostuju Olympijakosu. Reklo bi se na papiru najlakši pa najteži posao.

Na ovom meču Milanezi su već u 12. minutu bili u minusu. Junior je proigrao Lo Selsa, a ovaj je rutinski poslao loptu u mrežu.

Sve do 62. minuta morali su da brinu navijači Milana da će njihov tim ostati bez bilo kakvog plena. Tada je Suso izveo slobodnjak, više je to bio centaršut nego šut, lopta nije nikoga dotakla, prevarila je golmana i završila u mreži.

Ako Milan na kraju prođe grupu, možda se baš ovaj gol pokaže kao odlučujući. Visio je tim iz grada mode na ovom duelu...

(Mzzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji