ŠUŠKA SE: Milan na zimu stvara BRUTALNU ekipu!

Fudbaleri Milana igraju sve bolje u Seriji A, a u prilog tome ide i činjenica da se ova ekipa konačno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, što i jeste glavni cilj “Rossonera” za ovu sezonu pošto je to mesto koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.

Posle vesti koja se pojavila u petak da je “Elliott” odbio ponudu iz Češke da proda klub za 600 miliona evra, navijači su uvereni da američki investicioni fond ima ideju da pojača tim, a već se pominje nekoliko konkretnih imena.

Prvi na listi je naravno Zlatan Ibrahimović i sva je prilika da će ovaj fudbaler gotovo sigurno na zimu pojačati Milan, pogotovu što njegov tim nije uspeo da se plasira u plej-of u MLS ligi. Tačno je da će imati veliku konkurenciju u Higuainu i Cutroneu, ali dolazak švedskog internacionalca bi pre svega mnogo značio za svlačionicu i hemiju u ekipi. Navodno, Ibrahimović bi pristao na manja primanja samo da se vrati u klub koji ima posebno mesto u njegovom srcu.

Posle povrede Caldare, izvesno je da će klub reagovati i dovesti štopera koji bi mogao da iznese sezonu i pomogne “Rossonerima” da se plasiraju u Ligu šampiona. Sve više se pominje i ime Mehdija Benatije, kog uprava Milana želi da dovede na pozajmicu do kraja sezone, pošto nije u prvom planu kod Massimiliana Allegrija. Takođe, stidljivo se pominje i ime Thiaga Silve, ali se čini da je to za sada poprilično nerealno.

U veznom redu, Milan pokušava da ukrade Fabregasa šest meseci pre isteka ugovora. Finansijska sredstva su navodno obezbeđena pošto fudbaler Chelsea ima baš visoku platu, i sigurno je da bi njegov dolazak timu sa San Sira dao potpuno drugu dimenziju. Ali, ni to nije sve, barem kada je u pitanju sredina terena pošto uprava Milana cilja Ramseya kome na leto ističe ugovor sa Arsenalom!
Treba dodati da uprava “Rossonera” pomno prati i dešavanja u Barceloni kada je u pitanju status Denisa Suareza koji nema mesta u ekipi, a navodno bi Gattuso vrlo rado voleo da ga vidi u Milanu.

Navodno, trener Milana Gennaro Gattuso je trenutno poprilično nezadovoljan kako njegov tim izgleda u veznom redu, pa se očekuje da će ova ekipa upravo u tom delu tima doživeti najveće promene na zimu.

Treba svakako dodati i to da je Milan završio sve oko kupovine Lucasa Paquete koji će se preseliti u Milano u zimskom prelaznom roku za sumu od 35 miliona evra. Za one koji ne znaju ovaj fudbaler se smatra za jednog od najvećih talenata brazilskog fudbala i ujedno je i jedan od najboljih fudbalera brazilske lige.

Misija Leonarda – povećati klauzulu Susu i odbiti premijerligaše

Treba očekivati i da bude dosta odlazaka na zimu, a sva je prilika da će klub napustiti Montolivo, Bakayoko, dok je vrlo interesantno šta će biti sa Susom koji ima dosta ponuda.

Bez sumnje, ukoliko se ovi potencijalni transferi obistine Milan ne bi trebalo da ima previše problema oko plasmana u Ligu šampiona, što je svakako primarni cilj čelnih ljudi ovog kluba. Barem, za početak.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji