Suso pakuje, Pipita rešeta, Milan opet pobeđuje!

Ubedljiva pobeda Rossonera u 8. kolu Serije A.

Proradio je tandem Suso – Higuain i Milan opet pobeđuje. Bez mučenja. Španac pakuje, Argentinac pogađa i Rossoneri su opet u dobrom ritmu. Posle ubedljivih pobeda nad Sassuolom i Olympiakosom, danas su na San Siru lako pregazili Chievo sa 3:1.

Pipita Higuain rešeta kao u najboljim danima. Argentinac je postigao šest golova na poslednjih šet mečeva za Milan. Danas dva komada. Ali ponajbolji Milanov igrač je bez dileme Suso. Ako ne daje golove, onda ih namešta. Danas je namestio oba Higuainu i sa četiri asistencije deli prvo mesto u ligi zajedno sa Ronaldom i Quagliarelom.

Milan je rutinski slomio otpor autsajdera iz Verone. Promašivali su na početku Calhanoglu i Bonaventura, ali je onda proradio tandem Suso – Higuain. Dva puta je Španac sjajno našao Argentinca koji ne prašta u takvim situacijama i Milan je prelomio pitanje pobednika već u prvom poluvremenu...

U drugom poluvremenu je i Jack Bonaventura pogodio udarcem sa distance, a utešni gol za Chievo je dao veteran Sergio Pelissier posle velike greške Milanove odbrane.

Sada sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza, a u narednom kolu je na programu derbi Inter-Milan.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji