Kaka dobio specijalan zadatak po povratku u Milan! (VIDEO)

Leonardo, Kaka i Maldini
Velike promene zadesile su fudbalski klub Milan u poslednjih nekoliko sezona, a ono što je sigurno je da su rezultati izostali.

Klub je pao u ruke američkog investicionog fonda Elliott za koji se pretpostavljalo da će biti samo prelazno rešenje dok ne preproda Milan nekom bogatom vlasniku i da neće ulagati novac.

Međutim Elliott se do sada pokazao kao dosta dobro rešenje, i za razliku od prošlog leta kada su igrači kao na traci stizali u Milan, ovog leta su planski dovođena pojačanja na kritičnim pozicijama.

U klub se ovog leta vratio i Leonardo, a njegov prvi potez po povratku na San Siro bilo je vraćanje Ricarda Kake u klub u kom je pružao svoje najbolje partije u karijeri.

Još uvek nije zvanično saopšteno koju funkciju će obavljati bivši reprezentativac Brazila, ali nezvanično je reč o glavnom čoveku za južnoameričko tržište.

Kao glavni zadatak, Kaka će imati to da ubedi verovatno i najtalentovanijeg fudbalera brazilskog šampionata trenutno da pređe u Milan.

U pitanju je Lucas Paqueta!

Nije tajna da Gennaro Gattuso traži fudbalera sa karakteristikama upravo Kake, a mediji u Brazilu predviđaju da bi Paqueta možda i mogao da nadmaši bivšeg fudbalera Milana i Real Madrida.

Ipak, Milan će imati veliku konkurenciju u PSG-u koji je ozbiljno zainteresovan za Paquetu, ali upravo je Kaka i doveden zbog toga da pokuša da ubedi fudbalera sa ovog područja da potpišu za klub sa San Sira.

Paquetina tržišna vrednost se procenjuje na oko 50 miliona evra, ali će “Rossoneri” pokušati i tu cifru da smanje za nekih 10 miliona.

Pored Paquete, Kaka će imati zadatak da ubedi i fudbalera Fluminensea Pedra da se preseli na San Siro, dok će drugi ljudi raditi na dovođenju Leandra Paredesa iz Zenita kao i Memphisa Depaya iz Lyona.

Ako se ovi transferi obistine na zimu, mora se priznati da će Milan imati izuzetno ozbiljnu ekipu.



(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji