Gattuso: Žao mi je, ali nisam ljut

Fudbaleri Milana ispustili su tri boda u samom finišu meča petog kola. Na San Siru je gostovala Atalanta, a koban po domaći tim bio je Emiliano Rigoni u 92. minutu.

Poveli su domaći, ranim golom Higuaina (u trećem uzastopnom meču) u prvom poluvremenu. Izjednačio je Gomez početkom drugog dela, da bi samo šest minuta kasnije Bonaventura ponovo doveo Rossonere u vođstvo. Odlični Bonaventura postigao je još jedan pogodak ali je on poništen na asistenciju VAR-a. Jedan od poslednjih napada tima iz Bergama doneo je izjednačenje i konačan rezultat.

”Žao mi je, ali nisam ljut.” – rekao je Gennaro Gattuso nakon meča.

”Mi smo tim sa dva lica. Nakon sjajnog prvog poluvremena, borili smo se za dah u poslednjih pola sata. To je nešto što nam se dešava na poslednje četiri utakmice. Ukoliko na vreme ne zatvaramo mečeve, nastaju problemi i to je segment igre koji moramo da popravimo. Razmak između linija je od fundamentalnog značaja, u drugom poluvremenu smo se previše izdužili na terenu. Zbog toga smo puno energije trošili na oduzimanje lopte, koju nismo mogli da zadržimo više od par sekundi.”

Smatra trener Milana, koji ostaje na samo jednoj pobedi od starta prvenstva.

(Calciobalkan.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji