MILAN ŽELI ZVEZDE BAYERNA I LYONA, ali, postoji jedan problem…

Italijanski prvoligaš Milan ima namere da se ozbiljno pojača u predstojećem letnjem prelaznom roku, a kao glavne mete okarekterisane su zvezde minhenskog Bayerna i Olimpiquea iz Lyona.

,,Rossoneri” imaju problema sa finansijskim fer-plejom, pa su prinuđeni da dovode slobodne igrače poput Ivana Strinića i Pepea Reine sa kojima su već dogovorili transfere.

Ipak, ukoliko Milan dobije odobrenje Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA) da može da posluje, klub iz grada mode pokušaće da dovede veznog igrača Bayern Minhena Artura Vidala, koji bi, prema pisanju ,,Tuttosporta” mogao da zatraži od uprave minhenskog kluba da napusti Bavarsku godinu dana pre isteka ugovora.

Druga opcija za Milaneze jeste napadač Olimpique Lyona Memphis Depay, koji je nedavno nazvao Milan ,,velikim klubom sa velikim igračima i velikom istorijom” što je odmah navelo tamošnje medije da povežu preporođenog Holanđanina sa ,,Rossonerima”.

Ipak, kako Manchester United ima opciju po kojoj može da vrati Depaya u svoje redove, ostaje pitanje da li je Milan u stanju da se bori sa engleskim gigantom.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji