Gattuso: Šlemove na glave i u bitku protiv Arsenala

Trener Milana Gennaro Gattuso može da se pohvali odličnom formom svoje ekipe u poslednje vreme, koja je u nedelju produžena na 12 utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Harizmatični stručnjak je izborio osminu finala Lige Evrope sa Rossonerima, gde ni ne pomišlja na predaju, a cilj je i trofej Kupa.

Milan će 8. marta ugostiti Arsenal na "San Siru" u osmini finala Lige Evrope. Zagrevanje za utakmicu je već počelo, a Gattuso kaže da je svestan koliko njegova ekipa može, te da je zato potrebno da uloži dodatan napor da bi se porazio klub iz Londona, koji je u nedelju izgubio od Manchester City-a u finalu Liga kupa (3:0).

"Arsenal je danas izgubio, ali mi nismo Manchester City. Moramo da stavimo šlemove na glave i da krenemo u bitku", kazao je Gattuso.

Milaneze pre susreta sa Arsenalom, u sredu očekuje revanš polufinala Kupa Italije protiv Lazia u Rimu (prvi meč 0:0), kao i veliki gradski derbi protiv Intera u nedelju.

"U sredu igramo veoma važan meč u kojem imamo bitan cilj, a to je da se plasiramo u finale Kupa. Posle toga možemo da mislimo o Interu, Arsenalu i ostalima", istakao je energični trener Milana. 

Utakmicu polufinala Kupa Italije između Lazia i Milana ne propustite na Sport Klubu 1 u sredu od 20,45.

(Sportklub.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji