GATTUSO, SAD SE POKAŽI Milanovih ključnih 20 dana: Neverovatno težak raspored za "Rossonere"

Kuglice su na žrebu za Ligu Evrope odlučile da se u osmini finala sastanu Milan i Arsenal, pa je jasno da će prštati u duelu italijanskog i engleskog velikana. Ishod izvlačenja u Nionu posebno teško pada "Rossonerima", za koje će narednih 20 dana biti ključno.

I Milan i Arsenal imaju velike ambicije u Ligi Evrope, te ovo takmičenje vide kao priliku da se vrate u Ligu šampiona, pošto će ulazak u elitu teško izboriti kroz nacionalne šampionate.

Liga Evrope: Milan protiv Arsenala u osmini finala!

Fudbaleri Milana jesu u boljoj formi uoči prvog duela 8. marta, ali bi i to vrlo lako moglo da se promeni. Jednostavno, "Rossoneri" imaju pakleno težak raspored, pa će narednih 20 dana biti pravi test za izabranike Gennara Gattusa koliko mogu.

Tim sa "San Sira" neporažen je na 11 uzasopnih mečeva, ali je činjenica da su padali nešto slabiji timovi. Doduše, bilo je tu i respektabilnih protivnika, pa su savladani Lazio i Inter. No, pravi ispiti kreću već ovog vikenda.

Milan će najpre igrati protiv Rome u prvenstvu, a tri dana kasnije je utakmica u Kupu Italije protiv Lazia. Sledećeg vikenda je na programu gradski derbi sa Interom, a zatim i dva duela sa Arsenalom u Ligi Evrope, kao i gostovanje Genoi u Seriji A.

Upravo će narednih 20 dana biti presudno da Gennaro Gattuso dokaže da li je stvoren za velika dela.

(Blic.rs)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji