Gattuso nezadovoljan bez obzira na pobjedu: Mogli smo bolje

Milan je jedini talijanski klub koji je zabeležio pobjedu u Europi ovog tjedna.

Juventus je odigao nerešeno protiv Tottenhama u Ligi prvaka, dok su Napoli, Lazio i Atalanta doživeli poraze u Europa Ligi od Leipziga, Steaue i Borussie Dortmund.

Uprkos dobroj partiji i ubjedljivoj pobjedi u prvoj utakmici šesnaestine finala Europa Lige protiv Ludogoretsa (0:3), Gennaro Gattuso nije zadovoljan igrom njegove ekipe na gostovanju u Bugarskoj.

"Bez obzira na uvjerljivu pobjedu, nisam zadovoljan igrom. U Europi je uvijek teško igrati, ali mislim da smo mogli igrati bolje. Također, mislim da rezultat nije pravi odraz stanja na terenu jer nam je Ludogorets mogao nanijeti veliku štetu", započeo je trener Milana Gennaro Gattuso.

"Zapravo, ljutit sam jer nismo pokazali napredak u fazi napada, odnosno u kretnjama na protivničkoj polovici. No, zadovoljan sam rezultatom i nadam se da ćemo mirno izboriti prolazak. Uživam u ovom poslu jer biti trener Milana u dobi od 40 godina nije mala stvar. Moram još puno učiti, ali nije bitno hoću li na klupi biti ja ili netko drugi, bitan je Milan. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju te se nadam da ću još dugo biti na ovoj funkciji", rekao je Gattuso koji još uvijek čeka na produljenje ugovora jer po trenutnom ima uvjerljivo najmanju plaću od svih trenera u Seriji A.

(Goal.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji