''Rossoneri'' bez nove pobede nad Rimljanima, ko je bliži finalu?

U samo tri dana, novi susret Milana i Lazia, ovog puta u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije.

Podsetimo, prvenstveni duel odigran orošlog vikenda na ''San Siru'' dobio je Milan rezultatom 2:1, pa je Gattusov tim večerašnji meč dočekao sa znatno više samopouzdanja.

Ipak, više razloga za zadovoljstvo na kraju imaju Rimljani. Meč je završen rezultatom 0:0, pa će Lazio biti u prilici da pred svojim navijačima u revanšu za mesec dana izbori plasman u finale.

Prvo poluvreme obeležila je nešto konkretnija igra Lazia, Immobile i Sergej Milinković-Savić su u par navrata pokušavali sa distance da ugroze Donnarummin gol, ali u tome nisu imali uspeha.

Bilo je još par poluprilika, ali su i jedni i drugi ostali dužni gledaocima.

Drugo poluvreme bilo je sadržajnije, Ciro Immobile je u još dva navrata stavljao Donnarummu na iskušenja, u 62, pa u 70. minutu, ali opet bez uspeha.

Kazna je mogla da usledi šest minuta kasnije, kada je Čalhanoglu imao ubedljivo najbolju priliku za Milan, ali je jednu odbijenu loptu poslao iznad prečke (pogledajte snimak u prilogu).
Nova pretnja na drugoj strani viđena je u 80. minutu, kada je Milinković-Savić odlično šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je Donnarumma bio izvanredan na golu.

U nadoknadi vremena još dva neuspela pokušaja Calhanoglua, ostalo je 0:0 do kraja.

Podsetimo,  sinoć je Juventus kao gost slavio u Bergamu protiv Atalante rezultatom 1:0 i približio se plasmanu u finale.

(Sportske.net)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji