Milan dobio šok ponudu iz Čempionšipa!

Mirabelli odbio prvi napad, sledi novi...

Šok predlog bio je tokom dana na stolu Massimiliana Mirabellija, ali kako javljaju raznorazni izvori sa Apenina sportski direktor Milana nije zagrizao!

Navodno, engleski drugoligaš Wulverhampton čiji su vlasnici Kinezi, a čovek koji vodi sve poslove oko transfera portugalski superagent Jorge Mendes, poslao je na adresu Rossonera ponudu tešku 34.700.000 (iliti oko 40.000.000 evra) za mladog napadača Andre Silvu?! Mirabelli nije mnogo razmišljao, iako Silva za prvih šest meseci u klubu nije dao nijedan gol - osam je dao u Ligi Evrope - i mada je kod Gennara Gattusa tek treća opcija, posle Kalinića i Cutronea. 

Silva važi za jednog od najperspektivnijih napadača nove generacije i u Milanu ne žele da ga se odreknu tako lako. Ali caka na koju će Mendes igrati svakako je loša finansijska situacija i činjenica da do oktobra italijanski velikan mora da vrati američkom investicionom fondu preko 300.000.000 evra, te da obezbedi finansijski fer-plej i tako bude čist pred Uefom, kako bi dobio licencu za evropska takmičenja.

Zbog svega toga Corriere delka Sera tvrdi da je ovo bilo samo opipavanja pulsa, odnosno da će Wolverhampton pravu ponudu tek poslati. Tek usput pominje se mogućnost da i Everton ozbiljnije napadne mladog Portugalca, pošto je teško očekivati tako nešto posle dovođenja Tosuna iz Besiktasa za 30.000.000 evra.

Wolverhampton je sve atraktivnija destinacija za mlade fudbalere, pa i ozbiljnija, proverena imena. Prvo mesto na tabeli Čempionšipa i gotovo siguran plasman u Premijer ligu omogućuju ovom klubu da podigne lestvicu i zakuca čak i na vrata jednog takvog velikana kakav je Milan. Uostalom, letos je u klub stigao kapiten Porta Ruben Neves za cifru od 18.000.000 evra.

Očigledno da je to bio samo početak...

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji