Lazio na Milan bez najboljeg igrača!

U nedelju od 18 sati na San Siru sastaju se Milan i Lazio. Domaći sastav traži treću uzastopnu pobedu u Seriji A, dok se gosti iz Rima nadaju prekidu dvadesetdevetogodišnjeg niza bez pobede protiv “Rossonera” u Milanu.

Trener nebeskoplavih, Simone Inzaghi, na konferenciji za medije, potvrdio je kako danas ne može da računa na najboljeg strelca Ciru Immobilea, koji je sa 20 golova najbolji strelac lige. Immobile je još uvek u fazi oporavka od povrede zadnje lože natkolenice.

"Immobile nije sastavu za ovaj meč, dajemo mu dodatan odmor kako bi bio potpuno spreman za polufinale Kupa Italije u sredu", istaknuo je trener Lazia.

Mogući sastav Milana protiv Lazia

Zanimljivo, polufinale Kupa Italije, Lazio takođe igra protiv Milana, tako da oni koji danas ne budu u sastavu, mogli bi dobro namučiti “Rossonere” u sredu.

"Znamo što nas čeka, imamo pravi stav za Milan, koji je očigledno u usponu, igrači su počeli da razumeju što novi trener traži od njih. U smislu individualnih talenata, Milan je drugi u Seriji A, samo je ispred njih Juventus", završio je Simone Inzaghi.

Lzcio je u septembru na Olimpicu pobedio Milan sa 4:1, što je bio jedan od glavnih razloga zbog kojih je Vincenzo Montella dobio otkaz, da bi u međuvremenu na njegovo mesto došao današnji trener, Gennaro Gattuso.

(Sportskacentrala.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji