Milan proigrao i zakazao derbi sa Interom, ali je sve ostalo u senci Donnarumme…

Gattuso pogodio kombinaciju, Verona pregažena.

Milan je u pregazio veronu sa 3:0 u osmini finala Kupa Italije, zakazao derbi u četvrtfinalu protiv Intera i najavio možda neka bolje dane, ali je pobeda ostala u senci Gianluigija Donnarumme.

Puklo je skroz - navijači Milana teraju Donnarummu iz kluba!

Sve što se dešava oko ugovora mladog golmana i rat koji traje na relaciji Milan - Mino Raiola se sada lomi po leđima supertalentovanog čuvara mreže koji plaća cenu rovobovanja kontorverznom menadžeru. Donnarumma je večeras na San Siru dočekan kao neprijatelj. Ultrasi sa južne tribine su ga zasuli uvredama, prozivkama, zvižducima na zagrevanju što je kod mladog golmana izazvalo emotivni slom pa je plakao u svlačionici u oči meča. Ipak, na terenu je ostao hladana, a čak je imao i jednu sjajnu inetrvenciju kod jedine šanse za Veronu na utakmici.

Emotivni slom, Donnarumma plače u svlačionici (VIDEO)

Šta će dalje biti, videćemo, ali vrlo je lako da je ovo možda bio i poslednji meč Donnarumme u dresu Milana. Navijači su se okrenuli protiv njega, on ne sme da otkaže poslušnost Raioli i razlaz sa klubom u kojem je projektovan za legendu je vrlo verovatan.

U senci Donnarumme je ostala i pobeda, ali i najbolja partija Rossonera od dolaska Gennara Gattusa na trenersku klupu. Gattuso se nije mnogo kockao i osim beka Calabrie, izveo je najjaču postavu. S tim što je rešio da proba tandem Silva - Cutrone i preseli Kalinića na klupu. Što mu se na kraju isplatilo…

Milan je poveo u 22. minutu pošto je Susov centaršut iz slobodnjaka završio u mreži Verone pošto niko nije uspeo da zakači loptu ubačenu na peterac. Već posle pola sata igre je bilo 2:0. Andre Silva je centrašut Bonaventure vratio na peterac gde je dobro reagovao Romagnoli i pitanje pobednika je rešeno. Do kraja Cutrone uspeo da zanimljivim golom glavom pretvori asistenciju Susa u treći gol. Mogao je Milan da postigne i još koji gol…

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji