Veliki udarac za Milan: Jedno od najvećih pojačanja pola godine van terena!

Sumnja se na pucanje ligamenata kolena...

Juče je Milan ubedljivom pobedom u Austriji obradovao svoje navijače, ali već danas stižu loše vesti. Rossoneri su na duže staze ostali bez jednog od najvećih pojačanje - Andree Contija!

Najskuplji bek u istoriji italijanskog fudbala će odsustvovati sa terena najmanje četiri meseca zbog povrede kolena.

Conti je nedavno na reprezentativnoj akciji u meču protiv Izraela povredio skočni zglob i od tada ga nije bilo na terenu. U prvi mah je izgledalo da povreda nije ozbiljnije prirode, a iz kluba su uveravali da će Konti opet brzo na teren.

Ipak, danas su italijanski mediji objavili šokantnu vest da je Conti pokidao prednje ukrštene ligamente kolena. Reč je o povredi koju je zaradio na današanjem treningu. Klub se još nije oglasio, čekaju se dodatni pregledi, ali prognoze su loše.

Contiju predstoji između pet i šest meseci pauze zbog povrede što će biti veliki udarac za trenera Montellu i Milan. Mladi defanzivac je jedno od najvećih pojačanja Milana koji je oko njegovog transfera pregovarao mesec dana sa Atalantom i na kraju je platio za njega ukupno 27.000.000 evra.

Desni bek je trebalo da im jednu od ključnih uloga u novom Montellinom sistemu 3-5-2 zbog svojih ofanzivnih karakteristika. Milan sada na desnom boku ostaje sa neubedljivim Abateom i mladim Calabriom.

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji