AC Milan Balkan: Reprezentativac Srbije na meti Milana?!

Reprezentativac Srbije na meti Milana?!

Priča je iz Italije, "poznavaoci" ga već proglasili za propali talenat, ali...

Čudna priča, ali italijanski mediji tvrde da su skauti Milana bili u Jagodini na meču Srbije i Gibraltara. Pobednik se jasno znao pre početka, imajući u vidu razliku između timova, ali priča se da su "Rossoneri" zainteresovani za Danila Pantića koji je postigao dva gola u jučerašnjem meču protiv nedoraslog protivnika.

U Srbiji su ga mnogi otpisali, sećate se da je potpisao za Chelsea za koji nikada nije zaigrao.

Poslat je na pozajmicu, prvo u Witesse gde je odigrao šest utakmica, pa u još slabiji Excelsior gde je sakupio devet nastupa.

Bilo kako bilo, posle tog puta po trnju, vratio se tamo gde je i počeo, u Partizan, na pozajmicu, sa pravom otkupa, ugovor sa Chelseaom ima do 2019.

Pantić se tek vraća, nije standardan u Partizanu, imao je taj zastoj tokom karijere u Holandiji, ali ima samo 20 godina. Ko zna, možda je Milan nanjušio šansu, možda imaju u vidu potencijal igrača koji je važio za jednog od najvećih evropskih talenata u svom godištu i za koga je bio zainteresovan Juventus.

Videćemo šta će od svega biti, možda bude imao isti razvojni put kao Nikola Ninković, u svakom slučaju, pre svega treba da se izbori za mesto pod suncem u Partizanu.

(Sportske.net)

0 Komentara :

Objavi komentar

loading...
© 2012-2019 AC Milan Balkan
Powered by Blogger