Brojevi Milana za novu sezonu (FOTO)

Kliknite na sliku za uvećanje
Neki su imali prilično čudan izbor.

U sezonu velikih očekivanja, koja bi mogla da znači i povratak u vrh italijanskog fudbala, Milan ulazi sa novom „raspodelom“ dresova.

Slavni klub sa San Sira objavio je ko je koje brojeve uzeo za takmičenja u Seriji A, Kupu Italije i Ligi Evrope, a ono što navijače najviše zanima jesu novajlije. Kao što je najavljeno, „desetku“ je zadužio Hakan Calhanoglu, pridošlica iz Leverkuzena, novi kapiten Leonardo Bonucci je uzeo 19, koji je nosio i u Juventusu, nova „devetka“ je doskorašnji napadač Porta Andre Silva, Argentinac Lucas Biglia se odlučio za 21, napadač Fabio Borini za 11, desni bek Andrea Conti za 12, štoper Mateo Musacchio za 22, a prilično čudne odluke su imali Franck Kessie (79), Ricardo Rodriguez (68), kao i rezervni golman Antonio Donnarumma (90).

Umesto Mattie de Sciglia, koji je prešao u Juventus, nova „dvojka“ Rossonera je momak iz podmlatka Davide Calabria, a možda i najčudnija informacija jeste da je M’Baye Niang opet promenio broj. Francuski napadač je od 2012. u klubu, najpre je nosio 19, pa 11, pa sedam, a sad je izabrao 94!?

(Mozzartsport.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji