Milan se ne zaustavlja: Stiže napadač kao šlag na tortu!

Nema kraja Milanovim aktivnostima u letnjem prelaznom roku.

Dovedeni su Mateo Musacchio, Ricardo Rodriguez, Franck Kessie, Andre Silva, Hakan Calhanoglu, Fabio Borini, Andrea Conti, Antonio Donnarumma, produžen ugovor sa Gianluigijem Donnarummom... Stigli su i Leonardo Bonucci i Lucas Biglia, ali to nije sve!

Italijanski mediji javljaju da se Milan neće tu zaustaviti, te da će kao šlag na tortu za kraj dovesti napadača svetske klase kao podršku Andrea Silvi.

Četiri imena su u opticaju: Alvaro Morata, Nikola Kalinić, Andrea Belotti i Pierre Emerick Aubameyang.

U italijanskim medijima su se ponovo pokrenule priče oko dolaska Alvara Morate u Milan, a navodno Bonucci igra ključnu ulogu. On će pokušati da ubedi Španca da se preseli u Milan, pošto je sa njim igrao dve godine u Juventusu i ostao u veoma dobrim odnosima.

Nikola Kalinić je već dugo na radaru Milana. Hrvat želi da napusti Fiorentinu i instistira na transferu u Milan, ali klubovi nikako da pronađu zajednički jezik oko obeštećenja. Fiorentina je postavila ultimatum Milanu. Violin zahtev je da "Rossoneri" plate 27.000.000 evra u narednih 10 dana ili pregovora o prodaji više neće biti.

Na meti Milana je i Andrea Belotti, napadač Torina. "Rossoneri" su poslali ponudu od 40 miliona evra i dva igrača - Mbaye Niang i Gabriel Paletta. Videćemo kakav će stići odgovor iz Torina.

Na kraju, tu je i Aubameyang. Gaboncu je propao transfer u kineski Tianjin, pa Milan vidi svoju šansu da ugrabi veliko pojačanje. Oni će se 18. jula susresti sa Borussiom na pripremama u Kini, pa će tu priliku iskoristiti da pregovaraju sa Nemcima. Klub sa "San Sira" je spreman da ponudi 60 miliona evra "Milionerima" za usluge reprezentativca Gabona, dok bi Aubameyanga načinili jednim od najplaćenijih igrača u Seriji A.

Jedan od ovih napadača bi mogao zatvoriti prelazni rok u Milanu. Videćemo ko će to na kraju biti...

(ACMilanBalkan)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji