Super agent Jorge Mendes dovodi u Milan svoju super zvijezdu!

Milan jučer je potvrdio da je novi igrač kluba postao Ricardo Rodriguez. A čini se kako će Jorge Mendes u klub dovesti još jednog Rodrigueza…

Rossoneri su do sad potrošili čak 44 milijuna eura. Po 18 milijuna eura dali su za Musacchija i Ricarda Rodrigueza. 8 milijuna eura dali su za dvogodišnju posudbu sjajnog Kessija iz Atalante. Na kraju isteka te posudbe Milan će ga platiti oko 20 milijuna eura.

I sada bi trebali krenuti oni najbolji transferi, kako kažu navijači. Traži se kreativni veznjak i jedan napadač svjetskog ugleda. Prema mnogim talijanskim medijima blizu potpisa je Lucas Biglia. Radi se o 31- godišnjaku koji ima jako dobru sezonu iza sebe. Njegov transfer treabao bi iznositi oko 20-25 milijuna eura. Po nekim medijima to je gotova stvar.

I sada se traži napadač. Spominju se Morata, Aubameyang, Diego Costa i Belotti. Navodno je Milan ohladio u vezi Morate jer je Španjolac nakon finala Lige prvaka izjavio kako je Torino njegov drugi dom. Diego Costa nije ono što traže, a Aubameyang bi trebao pojačati PSG. Zato su se bacili na sjajnog Belottija kojeg Torino ne želi pustiti osim ako netko ne ponudi 100 milijuna eura što je očito pretjerivanje. Rossoneri zato s nekoliko igrača pokušavaju spustiti tu paprenu cijenu. Ali, uz sjajnog napadača, u Milan bi mogao doći pakleni igrač…

James za preporod Milana

U Milano bi trebao doći agent Jorge Mendes koji će pričati s Talijanima o Jamesu Rodriguezu! James bi trebao otići iz Reala zbog lošeg odnosa sa trenerom Zidaneom. Ponuda ne nedostaje, a po nekima je blizu Manchester Uniteda. Ipak, Mendes je sigurno vidio dobru priliku u Italiji s obzirom da će Milan strašno trošiti tijekom ovog ljeta.

James je ove sezone odigrao samo 22 utakmice u La Ligi. To je jako mizerno za igrača koji je plaćen 75 milijuna eura. Bilo bi zanimljivo vidjeti sjajnog 25-godišnjaka kao pravi dokaz da Milan zna što radi. Jedini problem radi odšteta jer zna se kako Real neće pustiti takvog igrača za sitan novac. Jorge Mendes takđer je ponudio Andre Silvu iz Porta. Radi se o 21-godišnjaku koji je ove sezone zabio 21 pogodak.

Dodajmo kako je Milan isto ušao u pregovore za Keitu iz Lazija. Po nekima je Lazio već prihvatio ponudu Milana, ali Senegalac želi u Juventus.

(Nogometne-vijesti.hr)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji