Odustaju od Morate! Milan za 60 miliona evra dovodi pravu gol mašinu!

Milan je hteo da dovede Moratu iz Real Madrida i to da ga učini najplaćenijim igračem u Seriji A, sa platom od 8 miliona evra po sezoni, ali od toga neće biti ništa. On je nakon finala Lige šampiona, jasno poručio da želi da ostane, ali najveće su šanse da će preći u Manchester United.

Milan još uvek nije odustao, s obzirom da će njegovi direktori Mirabelli i Fassone danas razgovarati sa Moratom, ali pošto su šanse minimalne, Rossoneri su spremili plan B.

Pošto je Aubameyang otpao kao opcija (PSG mu nudi mnogo više), Torino traži 100 miliona za Belottija (preskup), a Džeko ne želi da ide iz Rome, kao prvi pik se pojavilo novo ime - Andre Silva.

Napadač Porta i reprezentacije Portugala je zvzeda u nastajanju. Ima svega 21 godinu, a već je pokazao da će biti gol mašina, pošto je u minuloj sezoni postigao 21 gol u svim takmičenjima i obezbedio mesto u prvoj postavi portugalske reprezentacije. Zato su Milanovi čelnici kontaktirali njegovog menadžera Jorgea Mendesa. Sastali su se preksinoć u Kardifu i razgovarali o mogućnosti da mladi as pojača Rossonere.

Još prošlog januara se spekulisalo da je Real Madrid spreman da plati 50.000.000 evra Portu za Silvu i da je Cristiano Ronaldo urgirao u Kraljevskom klubu da dovedu njegovog mladog zemljaka dok još nije kasno. Međutim, Porto nije bio raspoložen za posao.

Silva bi Milan koštao 60 miliona evra, jer nema sumnje da će Porto insistirati na punoj isplati otpusne klauzule, ali to nije problem jer je toliko Milan hteo da plati Moratu.



(Supersport365.com)

0 Primjedbe

Objavi komentar

Napišite komentar (0)

Noviji Stariji