Donnarumma: Zašto sam ljubio grb?

Gianluigi Donnarumma, jedan od najtalentovanijih golmana sveta, kaže da nikada neće zaboraviti doček navijača posle pobede nad Juventusom u Superkupu Italije.

"Ne mogu da vam opišem kako sam se osetio kada sam ugledao navijače na aerodromu. Tako nešto je bukvalno neopisivo i to sigurno nikada neću zaboraviti. Zašto sam ljubio grb na dresu? Zato što osećam ogromnu bliskost sa Milanom, to je moj klub od detinjstva i neizmerna mi je čast što nosim njegov dres", rekao je Donnarumma.



'Rossoneri' su slavili posle boljeg izvođenja penala u Dohi (1:1), a pobedu ekipi Vincenza Montelle, i prvi trofej na San Siro posle sedam godina, doneo je upravo Donnarumma odbranivši penal Paulu Dybali.

Sedamnaestogodišnjaka je u prvi tim prošle sezone prebacio Siniša Mihajlović, a on ne samo da je opravdao poverenje na klupskom nivou, već je i postao deo seniorskog nacionalnog tima – gde ima priliku da uči od svog idola Gianluigija Buffona.

"Posle meča me je zagrlio i čestitao mi na mom prvom trofeju. Radili smo vredno i poboljšali se maksimalno, a ovaj trofej je samo nagrada za sve to. Sada, ne mogu da dočekam da proslavim Božić s porodicom", zaključio je Donnarumma.

(B92.net)
Noviji Stariji