Montella: Momčad pomaže Bacci da bude sjajan

Trener Milana Vincenzo Montella osvrnuo se na drugu uzastopnu pobjedu kojom je Milan privremeno skočio na treće mjesto.

Milan je konačno spojio dvije pobjede. U utorak je na San Siru pao Lazio golovima Bacce i Nianga, a Kolumbijčevo izdanje pohvalio je i trener Montella.

Ovo već liči na nešto! Milan sa osmoricom Italijana u timu tukao Lazio u derbiju!

“Bacca radi sjajne stvari, ali momčad mu daje priliku za to. Sretan sam kada igra kao što je igrao sinoć, ali sretan sam i s momčadskim duhom. I oni koji nisu igrali pomogli su suigračima, svi su dali svoj obol”, rekao je Montella, prenosi football-italia.net.

Protekle dvije utakmice Lazio se sa San Sira izvlačio neporažen.

“Teško je igrati protiv njih, fizički su vrlo moćni. Kontrolirali smo utakmicu do poluvremena i mogli smo je riješiti puno ranije”, dodao je Montella kojemu je u glavi još uvijek poraz od Udinesea.

“Iritira me još uvijek ta utakmica, remi bi bio pošten. Sviđa mi se naša trenutna pozicija na ljestvici (3. nap. a.), ali, nažalost, i drugi još imaju za odigrati. Nemam čarobni štapić i momčad mora shvatiti da zajedno moraju rasti. Još nam uvijek nedostaje mentalne slobode da igramo nogomet kakav želim. Igrači moraju osloboditi svoje glave i posljednje dvije pobjede pomoći će nam da igramo s manjim pritiskom, posebno kod kuće.”

(Sportarena.hr)
Noviji Stariji