Milan - Kad nema para, može i besplatno!

Milan bi ove nedelje mogao da dobije pojačanja iz Juventusa i Reala, Galliani prinuđen da na ovakav način dovodi igrače.

Novca nema, Milan nije uspeo da proda Carlosa Baccu, od toga zavisi hoće li stići Mateo Musacchio iz Villareala, koji je prvi pik za odbranu.

Galliani pokušava da nekako oformi ekipu za narednu sezonu, na pragu je dogovora sa Martinom Caceresom, Urugvajcem kome je istekao ugovor sa Juventusom.

Ovaj univerzalni defanzivac je pregovarao sa Romom i Napolijem, kako piše "Tuttosport", do sredine nedelje bi mogao da postane član Milana.

Drugi defanzivac koji bi mogao da zatvori poslednju liniju je Alvaro Arbeloa. Galliani je putovao u Španiju na sastanak sa bekom Reala koji može da igra i štopera, dogovor je blizu, Arbeloa želi minutažu, ali i da posle Liverpoola i Reala ponovo igra u velikom klubu.

Za ovaj transfer je stigao "befel" i iz Kine, gde pažljivo nadgledaju Gallianija, priča se da će biti otpušten čim budu završeni pregovori o prodaji, ali i da Kinezi nemaju nameru ovog leta da ulože veliki novac.

(Sportske.net)
Noviji Stariji