Da li će lepa Barbara da "omekša" UEFA? Milanu preti suspenzija iz Evrope

"Rossoneri" u problemu zbog deficita od 91 milion evra iz 2014. godine.

Fudbaleri Milana, na čelu sa Sinišom Mihajlovićem odlično “guraju” u poslednje vreme na terenu, ali stvari ne stoje baš tako dobro u klubu.

Nije tajna da italijanski gigant poslednjih godima ima finansijske teškoće, a sada bi zbog njih mogao ozbiljno da ispašta.

Naime, italijanski mediji pišu da će u ponedeljak delegacija Milana na čelu sa predsednicom izvršnog odbora Barbarom Berlusconi, uz koju će biti i direktor Umberto Gandini, putovati u Nion na sastanak sa predstavnicima UEFA sa samo jednim ciljem: da ubedi nadležne da program stabilizacije kluba teče po planu, u skladu sa finansijskim fer-plejom.

Najgori scenario po Milan, ukoliko, naravno, Finansijsko telo za kontrolu klubova utvrdi da klub nije poslovao po regulativama, može biti izbacivanje iz Evrope za narednu sezonu, pod uslovom da “Rossoneri” zauzmu jedno od mesta koje vode u evropska takmičenje.

Najveći problem za slavni klub predstavlja “minus” u budžetu za 2014. godinu od 91 milion evra, pa su sada sve oči uprte ka lepoj Barbari koja će na sastanku od velike važnosti po klub morati da primeni najbolje pregovaračke veštine, i šarm (a što da ne), ne bi li “omekšala” stav ljudi iz UEFA.

(Telegraf.rs)
Noviji Stariji